dagopvang

 

 

 

 

 

HONDENOPVANG JOY

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Hondenopvang JOY is u graag van dienst met de opvang van uw hond, bel ons gerust (tel. 024-6632801) of stuur een email (info@hondenopvang-joy.nl) voor een kennismaking.

 

 

Hondenopvang JOY heeft als doel u te helpen met de dagelijkse bewegingsbehoefte van uw hond.

Dat is heel prettig voor uw trouwe viervoeter maar natuurlijk ook voor u. Zo kunt u zich met een gerust hart aan andere bezigheden wijden. Vijf dagen per week verwelkomen wij “onze” honden op onze boerderij, waar de honden de hele dag kunnen spelen met zijn of haar soortgenootjes.

 

Uw hond moet natuurlijk wel gezond, gehoorzaam, vriendelijk en verdraagzaam zijn t.o.v. soortgenoten. Ook zal het gedrag van uw jonge, onervaren hond door het socialiseren met zijn soortgenoten positief beïnvloed worden.

 

 

 

 

Werkwijze

 

We maken een afspraak voor een intake gesprek bij ons in Erlecom samen met uw hond. Uw hond en u maken kennis met ons en met de soortgenoten die er dan zijn. Ook wij vinden het fijn om te zien of uw hond zich op z’n gemak voelt. Tijdens dit gesprek vragen we het een en ander over uw hond, en worden uw specifieke wensen besproken.

 

Na deze kennismaking plannen we een proef dag, we kunnen uw hond dan in alle rust leren kennen en kijken of deze in de roedel past. In onze veilig afgeschermde wei mag hij of zij lekker rollenbollen en ravotten met zijn soortgenoten.

Als u uw viervoeter weer op komt halen bespreken we of hij of zij geplaatst kan worden in onze dagopvang en wordt er een inschrijfformulier overhandigd. Deze dient bij de eerste speeldag ingevuld en ondertekend afgegeven te worden en dient u kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden.

 

Hondenopvang JOY streeft er naar dat uw viervoeter goed in zijn vel zit, en wil dit bereiken door hem een forse dosis beweging te geven, veel aandacht en liefde. Niet iedereen heeft voldoende tijd om de wandeling te maken waar onze blaffende vriendjes z’n behoefte aan hebben. Om dat te bereiken kunt u voortaan Hondenopvang JOY inschakelen.

 

Wat bieden wij uw viervoeter :

. Geen reistijd.

. Een hele dag speelplezier.

. Optimale socialisatie.

. Ze hebben een luxe huiskamer de gehele dag tot hun beschikking.

. Een prachtig uitgestrekt natuurgebied waar ze kunnen zwemmen, en ravotten.

. Een veilig afgeschermde speelwei.

 

 

Huisregels - link

Algemene voorwaarden - link